Til spilforfattere

Har du udviklet det nye sort indenfor brætspil? Kan din idé sætte alt fra Rommy til Catan til vægs?

Så vil vi gerne se det, og hvis vi er enige, og det passer til vores linje, vil vi gerne udgive det.

Men før du kontakter os, er der lige et par ting, der skal være på plads:

 

1. Spillet skal fungere. Ikke bare i dit hoved, men også for alvor, når andre end dig selv og familien spiller det. Der er ikke noget der hedder 80/20 når det kommer til spilmekanik og funktionalitet. Der er kun 100/100. Så få det testspillet mange gange, og brug 2 år mere på at gøre det perfekt, hvis det er dét, der skal til.

2. Hvad angår grafik og materialer, så er dit bedste nødt til at være godt nok, men husk at prototypen skal formidle spillets idé og mekanik så godt som overhovedet muligt. Brug ikke penge på det, for et forlag laver alligevel det hele om, hvis det skal udgives.

3. Der må ikke være fejl i reglerne, og de skal være til at forstå. Som supplement til de skrevne regler, kan du f.eks. lave en video, hvor du demonstrerer spillet.

4. Når du er sikker på, at spillet holder 100%, så kontakt os via kontaktsiden. Så skriver vi tilbage efter fotos og regler i første omgang. Bagefter kan det være vi beder om at se en prototype.

5. God fornøjelse med det - det er skønt at lave spil!

prototype til spillet Xalapa
Prototype på et kortspil
Prototype på et større brætspil

AT Games - Bjørnholms allé 4-6 - 8260 Viby J - Danmark - tlf +45 86 76 56 36 - AT Games er en del af Arcane Tinmen Aps - CVR 24234703